Salam_perkenalan

Salam Perkenalan – Sifu Niaga

Salam perkenalan dan selamat datang ke laman rasmi Sifu Niaga.

Sifu Niaga terdiri daripada gabungan beberapa perunding perniagaan yang sedia untuk memberikan bimbingan, nasihat dan tunjuk ajar ilmu perniagaan secara percuma kepada rakan-rakan ahli perniagaan semua.

Kepada sesiapa yang masih belum menceburi bidang perniagaan juga boleh bersama-sama dengan kami untuk mempelajari ilmu-ilmu asas perniagaan dan berkongsi dilema dan masalah yang ditempohi sebelum berkeyakinan untuk menjalankan perniagaan secara seriusOur Service

 Kepada sesiapa yang masih belum menceburi bidang perniagaan juga boleh bersama-sama dengan kami untuk mempelajari ilmu-ilmu asas perniagaan dan berkongsi dilema dan masalah yang ditempohi sebelum berkeyakinan untuk menjalankan perniagaan secara serius Sifu

Bagaimana Laman in Membantu anda?

Kami di sifu niaga terdiri daripada gabungan beberapa perunding perniagaan yang berpengalaman luas didalam bidang perunding perniagaan.

Dengan pengalaman selama lebih dari 15 tahun sebagai perunding perniagaan, kami bergabung sebagai KONSORTIUM PERUNDING PROFESSIONAL PERNIAGAAN MELAYU SDN BHD. yang berdaftar secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.

Kami merasakan sudah sampai masanya kami memberikan khidmat rundingan secara santai di alam maya menggunakan media baru ini selepas mendapat banyak permintaan dan maklum balas dari ahli perniagaan di Malaysia ini.

Daftarlah sebagai ahli sifu niaga supaya dapat kita berkongsi pendapat dan maklumat tentang perniagaan mahupun isu isu semasa yang secara tidak langsung mempengaruhi lanskap ekonomi negara kita.

Kami mengalu-alukan perkongsian ilmu, maklumat, fakta, idea yang bernas untuk rakan-rakan ahli perniagaan sekalian. Gunakanlah laman ini untuk kebaikan semua. Bukalah minda dan berlapang dada untuk berkongsi ilmu perniagaan sesama ahli Sifu Niaga.

AdminSalam Perkenalan – Sifu Niaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *