Sifu Niaga

^ Kenali Kami ^

 S elamat datang ke Sifu Niaga! Kami mengalu-alukan perkongsian ilmu, maklumat, fakta, idea yang bernas daripada rakan-rakan ahli perniagaan sekalian.

Kami di sifu niaga terdiri daripada gabungan beberapa perunding perniagaan yang sedia untuk memberikan bimbingan, nasihat dan tunjuk ajar ilmu perniagaan secara percuma kepada rakan-rakan ahli perniagaan semua.
Kepada sesiapa yang masih belum menceburi bidang perniagaan juga boleh bersama-sama dengan kami untuk mempelajari ilmu-ilmu asas perniagaan dan berkongsi dilema dan masalah yang ditempohi sebelum berkeyakinan untuk menjalankan perniagaan secara serius


Kami di sifu niaga terdiri daripada gabungan beberapa perunding perniagaan yang sedia untuk memberikan bimbingan, nasihat dan tunjuk ajar ilmu perniagaan secara percuma kepada rakan-rakan ahli perniagaan semua… Sifu Niaga

Objektif Sifu Niaga

  • Menyediakan platform untuk ahli perniagaan bertukar-tukar pengalaman pahit manis didalam alam perniagaan sesama mereka. 
  •  Menyediakan platform untuk ahli perniagaan menerima khidmat nasihat dari perunding perniagaan yang bertauliah dan berpengalaman. 
  • Menyediakan platform untuk ahli perniagaan membina jaringan perniagaan di peringkat nasional mahupun antarabangsa 
  • Menyediakan satu platform “one stop centre” untuk ahli perniagaan menjalankan perniagaan dengan lebih mudah, cepat dan efisien. 

Khidmat Nasihat Yang Disediakan

AdminKenali Sifu Niaga